Anguille De Provence

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



6. paling door de gekruide bloem halen

7. olijfolie verhitten en de palingstukjes aanfruiten

8. ui toevoegen en licht kruiden met pezo

9. tomateren met de puree 10. blussen met witte wijn en fumet 11. bouquet garni samenstellen, toevoegen en zacht laten sudderen 12. ondertussen champignons even opbakken en dan toevoegen 13. na 10 minuten de tomatenbrunoise en de geperste knoflook toevoegen 14. verwarmen, afsmaken, evt bijkruiden

Anguille De Provence is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met abrikozen en rozemarijn
35 min
Bekijk recept
Gemakkelijke geitenkaasrolletjes
20 min-
Bekijk recept
Lasagne presto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep Uit De Provence
30-60 min -
Bekijk recept