Provencaalse Bloemkool Met Aardappel En Saffraan

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten in een grote pan met dikke bodem en hierin de ui met knoflook 3 minuten fruiten. Voeg de tomaten toe en kook het op een hoge vlam tot het begint te bubbelen. Voeg de bloemkoolroosjes toe en draai het vuur laag. Voeg zout, peper en saffraan toe en laat het geheel 10 minuten zonder deksel zachtjes koken. Evt. af en toe wat water toevoegen. Voeg de aardappelschijfjes toe en laat het nog 25 minuten zonder deksel zachtjes koken. Meer water toevoegen indien nog. Warm opdienen als voorgerecht of bij geroosterde vis voor 6 personen

Provencaalse Bloemkool Met Aardappel En Saffraan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept