Pasta Met Romige Champignonsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in ca. 8 -10 minuten beetgaar. Pel en snipper de ui. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui even aan en pers de knoflook erboven uit. Bak de champignons al omscheppend mee. Voeg de Provencaalse kruiden met de wijn en de bouillonpoeder toe. Kook het geheel ca. 5 minuten op half hoog vuur. Roer de creme fraiche erdoor. Kook de saus op half hoog vuur in tot hij goed van dikte is. Voeg zout en peper naar smaak toe. Giet de pasta af. Verdeel de pasta over de borden en schep de champignonsaus erop. Strooi de peterselie en Parmezaanse kaas erover.

Pasta Met Romige Champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept