GEGRILDE ZEEWOLF MET COURGETTE EN KERSTOMAAT IN EEN VINAIGRE

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de boontjes (verwijder de vliesjes en puntjes), blancheer ze in kokend water en laat ze schrikken onder koud water.
  • 2 Gaar het bonenkruid in olijfolie, kruid met peper en zout, druk door een zeef en laat koud worden. Vermeng er enkele druppels aceto-balsamico door en enkele in reepjes gesneden boontjes.
  • 3 Snij de courgette en de tomaten in dunne plakjes en bak ze aan weerszijden in een tefalpan. Kruid met peper, zout en Provencaalse kruiden.
  • 4 Wentel de zeewolffilets in olijfolie, gekruid met Provencaalse kruiden, en kleur ze op de grill in ruitjespatroon. Plaats de geroosterde vismoten op een bakplaat, kruid met peper en zout en laat ze ongeveer 5 minuten verder garen in de oven op 180? C.
  • 5 Garnituur: wrijf een vel brique deeg in met eigeel, kruid met peper en strooi er maan- en sesamzaadjes over. Bak ze inde oven 1 minuut op 180?C.
  • 6 Schik de plakjes to! maat en courgette dakpansgewijze in het midden van het bord. Verdeel de boontjes erover. Schik de gegrilde zeewolfmoot erop en garneer met het brique deeggebakje. Lepel de bonenkruidvinaigrette er rond afwisselend met de radijsjes.

GEGRILDE ZEEWOLF MET COURGETTE EN KERSTOMAAT IN EEN VINAIGRE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio Van Hertenfilet
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kabeljauw Timbaaltjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Olijven
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-Jacobsvrucht
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept