1 Reinig de boontjes (verwijder de vliesjes en puntjes), blancheer ze in kokend water en laat ze schrikken onder koud water.
2 Gaar het bonenkruid in olijfolie, kruid met peper en zout, druk door een zeef en laat koud worden. Vermeng er enkele druppels aceto-balsamico door en enkele in reepjes gesneden boontjes.
3 Snij de courgette en de tomaten in dunne plakjes en bak ze aan weerszijden in een tefalpan. Kruid met peper, zout en Provencaalse kruiden.
4 Wentel de zeewolffilets in olijfolie, gekruid met Provencaalse kruiden, en kleur ze op de grill in ruitjespatroon. Plaats de geroosterde vismoten op een bakplaat, kruid met peper en zout en laat ze ongeveer 5 minuten verder garen in de oven op 180? C.
5 Garnituur: wrijf een vel brique deeg in met eigeel, kruid met peper en strooi er maan- en sesamzaadjes over. Bak ze inde oven 1 minuut op 180?C.
6 Schik de plakjes to! maat en courgette dakpansgewijze in het midden van het bord. Verdeel de boontjes erover. Schik de gegrilde zeewolfmoot erop en garneer met het brique deeggebakje. Lepel de bonenkruidvinaigrette er rond afwisselend met de radijsjes.
GEGRILDE ZEEWOLF MET COURGETTE EN KERSTOMAAT IN EEN VINAIGRE is een recept van Smulweb.nl