Hartige Taart Met Venkel En Tomaat

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit wat olijfolie in een wok of braadpan. Bak de spekreepjes ca. 5 min op middelmatig vuur. Voeg de venkel en ui toe en bak deze tot ze net zacht zijn. Voeg provencaalse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper. Zet het vuur uit. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit.Bekleedt de bakvorm ermee. Leg de halve tomaten met de bolle kant naar boven in de bakvorm. Verdeel het venkelmengsel ertussen. Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Klop de eieren los met melk, zout en peper en giet het in de taart. Bak deze ca. 30 min. op een rooster in de onderste richel van de oven.

Hartige Taart Met Venkel En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept