Gevuld Brood Met Makreel

0
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de binnenkant van het brooddeksel met 1-2 el pesto, bestrijk de binnenkant van het brood met de rest van de pesto. Leg in laagjes de helft van de courgetteplakken, de helft van de varkensfricandeau, de rode paprikareepjes, mozzerellaplakjes, basilicumblaadjes, gele paprikareepjes en rucolasla in het brood. Besprenkel dit met 4 el olijfolie en 2 el zijn. Leg hier vervolgens de tweede helft van de varkensfricandeau, de zongedroogde tomaatjes en de rest van de courgetteplakken op. De vulling niet over de rand van het brood laten komen. Snij het brooddeksel op maat, zodat hij de hele vulling bedekt, maar tussen de buitenranden van het brood valt. Druk het deksel op het brood. Wikkel het gevulde brood stevig in aluminiumfolie en zet minimaal 12 uur koel weg. Snij het brood vlak voor het serveren in dikke plakken.

Gevuld Brood Met Makreel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept