Bestrijk de binnenkant van het brooddeksel met 1-2 el pesto, bestrijk de binnenkant van het brood met de rest van de pesto. Leg in laagjes de helft van de courgetteplakken, de helft van de varkensfricandeau, de rode paprikareepjes, mozzerellaplakjes, basilicumblaadjes, gele paprikareepjes en rucolasla in het brood. Besprenkel dit met 4 el olijfolie en 2 el zijn. Leg hier vervolgens de tweede helft van de varkensfricandeau, de zongedroogde tomaatjes en de rest van de courgetteplakken op. De vulling niet over de rand van het brood laten komen. Snij het brooddeksel op maat, zodat hij de hele vulling bedekt, maar tussen de buitenranden van het brood valt. Druk het deksel op het brood. Wikkel het gevulde brood stevig in aluminiumfolie en zet minimaal 12 uur koel weg. Snij het brood vlak voor het serveren in dikke plakken.
Gevuld Brood Met Makreel is een recept van Smulweb.nl