Groentetortilla Met Geitenkaas En Olijven

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los met de room, paprikapoeder, bieslook en cayennepeper. Kruid met peper en zout. - Verwarm de olijfolie in een brede braadpan met antiaanbaklaag. Bak er al roerend de sjalot in gedurende 1 min. Voeg de courgette, de pepers, Provencaalse kruiden en oregano toe en bak nog 5 min. al roerend. - Matig het vuur en giet het eimengsel erover. Verdeel er de olijven, reepjes gekookte hesp, kerstomaatjes en geitenkaas over. Bak op een zacht vuurtje gedurende 30 min. tot het ei volledig gestold is. - Bestrooi met de verse tijmblaadjes en serveer met een gemengde salade en stokbrood. **Tip** - Deze groentetortilla is ook koud een aanrader, bij bijvoorbeeld een picknick of als hapje bij een gezellige babbel.

Groentetortilla Met Geitenkaas En Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Groentetortilla pompoen-spinazie
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentetortilla met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse groentetortilla
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetortilla
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept