KORT GEMARINEERDE ZEEWOLF MET EEN FRIS NOTENSLAATJE

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Maak de salade schoon en meng in een grote kom, voeg er als laatste de noten bij. Kruid de salade met peper en zout.

3. Maak met de resterende notenolie een mayonaise: doe de eidooiers, de sojaolie, de resterende notenolie en de mosterd in een hoog kommetje, mix dit met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.

4. Rooster de zeewolf op de grill. Als de vis aan de grill blijft kleven wil dit zeggen dat hij nog niet gaar is, wacht dus tot hij niet meer kleeft alvorens om te draaien! Je kunt de visfilets ook tussen een dubbele rooster klemmen, waardoor je ze veel makkelijker en sneller kunt draaien op de barbecue.

KORT GEMARINEERDE ZEEWOLF MET EEN FRIS NOTENSLAATJE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden houtduif met wifloof- en notenslaatje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept