Griekse Groenteschotel Met Spiering

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strijk een diepe ovenschotel in met olijfolie. Verdeel er de aubergineschijven in, leg daarop de courgetteschijven en schik er tot slot de champignonschijfjes op. Kruid met 1/2 eetl. Provencaalse kruiden, peper en zout. Giet er dan de helft van de bokaal tomatenvlees bij. Laat in een braadpan de boter heet worden en bak er de spieringen aan beide kanten goudbruin in (2 min. aan elke zijde). Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schik het vlees op de groenten in de schotel. Giet er de rest van de bokaal tomaten-vlees bij en kruid met de resterende 1/2 eetl. Provencaalse kruiden. Leg op elk stuk vlees enkele sneetjes geitenkaas van 1 cm dik. Zet koel weg tot de volgende dag.

Griekse Groenteschotel Met Spiering is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met spiering en specerijen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiering met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gemarineerde spiering
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept