1Breng de kip op smaak met zout en peper.Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.Pel de knoflook en snijd fijn. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
2Verhit de olie in een pan of wok.Braad daarin de drumsticks rondom ca. 5 min.aan en neem ze uit de pan.Bak de uien ca. 4 min. in het braadvet Voeg dan de knoflook en champignons toe en bak ze nog 3 min. mee.
3Doe de drumsticks weer in de pan of wok.Voeg de Provencaalse kruiden toe en giet bouillon en wijn erbij. Breng aan de kook en laat het op een laag vuur ca. 40 min.pruttelen
4Roer de maizena los met 1 el. creme fraiche. Vermeng dit met de rest van de creme fraiche en de fijngehakte peterselie en voeg toe aan de kip. Laat nog 2-3 min.zacht- jes koken. Breng op smaak en ser- veer direct. Serveer bij de kippenpoten aardappelen met een klontje boter en gesmoorde sperzie- bonen,peultjes of peentjes.
Drumsticks In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl