Provencaalse Mul

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vissen om de paar cm aan beide zijden schuin in en leg ze in de ovenschaal. Bestrooi de buikholte van de vis met zout en peper en leg er wat basilicum in. Knijp een helft van de sinaasappel boven de vissen uit en besprenkel ze royaal met olie. Verdeel de knoflook, rest van de basilicum en parten sinaasappel, olijven en tomaatjes om en over de vis en bestrooi het geheel met peper en zout. Bak de vis in het midden van de oven in 10-15 minuten gaar. Laat de vis ? 5 minuten staan voor het aansnijden en schep het bakvocht over de vis.

Provencaalse Mul is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

(Rode) Mul in een pakketje
20 - 30 min -
Bekijk recept
Gegrilde Mul Met Kruiden
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Rode Mul
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rode mul
0 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept