Provencaalse Kalfszwezerik

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-bak de zwezeriken aan beide kanten bruin in de hete boter (8 a 10 min) -de tomaten overgieten met kokend water; pellen en in 8 snijden -de aubergines in plakken snijden van 1 cm dikte, overgieten met kokend water (opdat ze niet bitter zouden smaken) -laat ze uitlekken op een zeef -smoor de groenten 10 min in de verhitte olie en doe er het mespunt majoraan,oregano,gemalen piment en rosmarijn -schep in de smoortijd de groenten voorzichtig om, zodat niets kan aanbranden ***niet roeren, anders ontstaat er een pap*** -breng de groenten op smaak met peper en zout -doe de groenten op een niet te diepe warme schaal; daarop de plakken zwezerik -garneren met gehakte peterselie en direct serveren

Provencaalse Kalfszwezerik is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfszwezerik Met Asperges En Kreeftensaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Asperges Met Kalfszwezerik En Paddestoelassortiment
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfszwezerik Met Kreeftensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept