Provencaalse Aardappelen.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kleine aardappelen niet te gaar en laat ze goed uitdampen. Bak ze in een ruime koekepan die regelmatig omschudden mogelijk maakt, in hete olijfolie aan alle kanten bruin. Laat fijngesneden knoflook, veel of weinig naar eigen smaak meebakken tesamen met de fijngesnipperde ui of sjalot en veel fijngesneden peterselie.

Provencaalse Aardappelen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept