Provencaalse Hapjes

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Paprikasalade: verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de paprika`s, knoflook en tijm toe en roerbak deze ± 2 min. zachtjes. Zet het vuur op zijn laagst en smoor de groente afgedekt in ± 8-10 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper. Tapenade: maak in de keukenmachine een grove puree van de olijven, ansjovis, kappertjes en knoflook. Voeg in een dun straaltje, terwijl de motor draait, de olijfolie toe, zodat een dik smeerbare, grove pasta ontstaat. Breng op smaak met zout en peper. Geitenkaas met bieslook: meng de geitenkaas met de knoflook en bieslook. Breng op smaak met peper.

Provencaalse Hapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept