Bak de ui, de helft van de knoflook en de paprika ca. 10 minuten zachtjes op een laag vuur. Voeg wat peper en zout en een 1/2 eetlepel van de provencaalse kruiden toe. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de rest van de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie toe en verwarm deze 10 minuten op een matig hoog vuur. zo nu en dan roeren. Voeg zout en peper naar smaak en een 1/2 eetlepel van de provencaalse kruiden toe. Zet 2 ringen op 2 ovenvaste borden. Vul de ringen achtereenvolgend met de aardappelschijfjes, het verkruimelde ontbijtspek, 1/3 van de geitenkaas, de spinazie, nog 1/3 van de geitenkaas, het paprikamengsel, de rest van de geitenkaas en de rest van de provencaalse kruiden. Laat de taartjes in de oven warm worden (10-15 minuten). Verwijder de ringen. Leg op elk taarje 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek.
Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika is een recept van Smulweb.nl