Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui, de helft van de knoflook en de paprika ca. 10 minuten zachtjes op een laag vuur. Voeg wat peper en zout en een 1/2 eetlepel van de provencaalse kruiden toe. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de rest van de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie toe en verwarm deze 10 minuten op een matig hoog vuur. zo nu en dan roeren. Voeg zout en peper naar smaak en een 1/2 eetlepel van de provencaalse kruiden toe. Zet 2 ringen op 2 ovenvaste borden. Vul de ringen achtereenvolgend met de aardappelschijfjes, het verkruimelde ontbijtspek, 1/3 van de geitenkaas, de spinazie, nog 1/3 van de geitenkaas, het paprikamengsel, de rest van de geitenkaas en de rest van de provencaalse kruiden. Laat de taartjes in de oven warm worden (10-15 minuten). Verwijder de ringen. Leg op elk taarje 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek.

Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept