Forel Met Amandelen En Provencaalse Kruiden

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de forellen door de visboer schoonmaken. Bestrooi ze van binnen met Provencaalse kruiden, zout en peper. Verwarm in een tefalpan op zeer zacht vuur 4 eetlepels olijfolie en verwarm de oven voor op 80-100 graden Celsius. Bak hierin de forellen minstens 6 minuten aan iedere kant. Warm houden op een serveerschotel in de oven. Laat in een andere pan het amandelschaafsel en de amandelen in 1 eetlepel olijfolie aanbruinen. Bestrooien met zout en peper. Sherry-azijn toevoegen. Overgiet de forellen met het amandelmengsel. Opdienen met doormidden gesneden citroenen. Aanbevolen bijgerechten zijn courgettes in olijfolie of spinazie met sojaroom.

Forel Met Amandelen En Provencaalse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept