Provencaalse Aardappelen

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de geschilde aardappelen in stukken van gelijk formaat en kook ze in water met wat zout gaar. Giet af en laat droog stomen. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de olijven in dunne plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Pureer de hete aardappelen grof met een stamper. Schep er de tomaat, de olijven, de bosui, de kruiden en de olie door. Breng op smaak met wat zout en peper. Serveer warm.

Provencaalse Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept