Provencaalse Vistaart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis door de gesmoorde uien scheppen en dit mengsel over het deeg verdelen. Plakken tomaat erover verdelen en peper erover malen.De ansjovisfilets er in een schuin ruitpatroon over leggen en in de ruitjes de olijven leggen.De taart in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken.

Provencaalse Vistaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei met tuinerwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vistaart
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept