Provencaalse Stoof

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime pan en fruit de knoflook ,voeg het vlees toe en bak het rondom aan,meng er de bloem door en bak kort mee,voeg de selderij en wortel toe en bak het geheel ca 1 min ,schenk langs de rand van de pan de witte wijn bij het vlees en laat kort koken,voeg de tomaten en kruiden toe en schenk er zoveel water bij dat het vlees net onder staat,breng het geheelzachtjes aan de kook en laat afgedekt op een laag vuur 2--3 uur sudderen tot het vlees gaar is,voeg 15 min voor het einde de champignons toe , en roer het gerecht regelmatig door,voeg zout en peper toe naar smaak,

Provencaalse Stoof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept