Provencaalse Wijting Met Tomaten-selderijsaus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
(25 minuten) Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en uisnippers goudgeel fruiten. Intussen tomaten inkruisen, in heet water onderdompelen, onder koud stromend water afspoelen en ontvellen. Tomaten in vieren snijden. Tomaten bij uisnippers voegen, bestrooien met zout en peper en in ca. 15 a 20 minuten tot dikke saus inkoken. Selderijblaadjes grof knippen. In ruime koekenpan boter en olie verhitten. Wijtingfilets in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Tomatenselderijsaus en lintmacaroni bij Provencaalse wijtingfilets serveren. Bevat per eenpersoonsportie Kilocalorieen 245 Eiwit 23 gram Vet 16 gram Koolhydraten 4 gram

Provencaalse Wijting Met Tomaten-selderijsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde zalm op spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderij met varkensvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Peer En Selderijsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Runderfilet Met Selderijsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept