Tapenade

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olijven , de knoflook, de ansjovisfilets, de mosterd en de olie in de foodprocessor en laat draaien tot het een bijna gladde pasta is. Schep er de uitgelekte en in een zeef onder de koude kraan afgespoelde kappertjes door en breng op smaak met wat peper. Schep de pasta in een glazen pot met schroefdeksel en bewaar deze in de koelkast.De tapenade is circa 2 weken houdbaar.

Tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept