Funghi Trifolati

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gedroogde paddestoelen ca 15 minuten in warm water. Bewaar het vocht om eventueel de tomaten puree te verdunnen, of gebruik het vocht in een saus of soep. Was en snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie en bak de knoflook kort om en om. Niet bruin laten worden, want dan wordt ?ie bitter. Voeg de champignons toe en bak deze. Laat het vrijgekomen vocht verdampen en bak de champignons al omscheppend tot ze een mooie bruine kleur krijgen. Draai het vuur laag en voeg nu de tomatenpuree, de provencaalse kruiden en de peterselie toe. Meng alles goed door. Voeg een scheutje paddestoelenvocht toe om de tomatenpuree wat te verdunnen. Heb je teveel vocht gebruikt, voeg dan nog wat tomatenpuree toe. Breng dit mengsel tot slot op smaak met peper en zout. Kan warm en koud gegeten worden. Deze antipasto (of dit bijgerecht) kan goed een dag van te voren klaargemaakt worden

Funghi Trifolati is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Funghi Trifolati
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Ai Funghi Trifolati
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Funghi Trifolati
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Funghi Trifolati
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept