Tomaten-Gratin Met Courgette, Pasta En Roquefort

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de penne volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar. Verhit 2 el. olie en bak de courgette op hoog vuur in 5-10 minuten lichtbruin, maar niet te gaar. Bak de laatste minuten de knoflook en sjalot even mee en breng het geheel op smaak met zout peper en ? el. kruiden. Verdeel de courgetteplakjes gelijkmatig over de ovenschaal en verdeel de pasta erover. Leg de tomatenplakjes dakpansgewijs op de pasta en bestrooi deze met zout, peper en ? el. kruiden. Besprenkel de tomaten met 2 el. olie en bak het gerecht ? 20 minuten in het midden van de oven. Neem de schaal uit de oven en verdeel kaas en paneermeel erover. Bak de gratin nog ? 10 minuten in de oven en serveer direct.

Tomaten-Gratin Met Courgette, Pasta En Roquefort is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept