Pissaladiere

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gesmoorde uien over taartbodem verdelen. Hierover reepjes tomaat en rode ui-ringen verdelen. Ansjovisfilets in ruitvorm op vulling leggen en in elk ruitje een olijf leggen. Oven voorverwarmen op 175 graden. Pissaladiere in ca. 30 minuten goudbruin en gaar bakken.

Pissaladiere is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pissaladière
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladière met ansjovis
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pissaladière
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pissaladiere Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pissaladière met ansjovis
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept