Gekruid/Zout Bladerdeegstengel

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de plakjes met de ei, strooi op een van de twee plakjes, de kruiden en het zout, leg het tweede plakje erop met het ei naar binnen. Druk dit goed aan. Snij de bladerdeeg in repen van ca.1 cm. Bestrijk dit met ei aan de bovenkant en strooi de kaas erop. daarna ca 10 minuten in de oven tot goudbruin.

Gekruid/Zout Bladerdeegstengel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept