Provencaalse Scholfilets Met Tuinboontjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pesto: kervel, dragon, dille, knoflook, kappertjes, creme fraiche en citroensap tot een smeuig mengsel pureren, als de pesto te droog wordt wat olijfolie toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. De scholfilets dik bestrijken met de kruidenpesto, filets dubbelvouwen en in ovenschaal leggen. Paneermeel met hazelnoten mengen en over de vis strooien, de boter in vlokjes erover verdelen. Schaal in het midden van de oven plaatsen en vis in 8-10 min gaar stoven. Bij de tuinboontjes en spek 1/2 dl kippenbouillon voegen en de tuinboontjes in 8 min gaar stoven, voor het serveren van de tuinboontjes er 1 tl bonenkruid en de in ringen gesneden lente-ui over strooien.

Provencaalse Scholfilets Met Tuinboontjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde andijvie met ham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept