Provencaalse Varkensragout

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui en knoflook fijn. Ontpit de pepers en snijd ze in reepjes. Pel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de venkel in dunne reepjes en het vlees in blokjes. Verhit de olie in een pan en bak het vlees rondom bruin. Bestrooi het met bloem. Voeg de groenten toe en kruid het naar smaak. Laat het gerecht 1 1/2 uur op zacht vuur stoven.

Provencaalse Varkensragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensragout met tomaten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensragout Met Fruit
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees met kastanjepuree en appeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept