Spaans Rundvlees

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter smelten en de dikke plakken Chorizo vijf minuten bakken in een pan. Chorizo uit de pan scheppen. In het bakvet de met paprikapoeder ingesmeerde lappen vlees lichtbruin bakken. Vlees uit de pan halen. Uien in het bakvet (3 min), daarna de helft van de plakjes wortel en de helft van de bleekselderij; weer drie minuten. Vlees erbij doen. Nog toevoegen: tomatenpuree, laurier, tijm, rode wijn en bouillonblok. 2? a 3 uur pruttelen. Daarna vlees, chorizo en laurier eruit halen De rest pureren met staafmixer of keukenmachine. Vlees klein snijden, Rest van wortels en bleekselderij erbij en nog even goed verwarmen.

Spaans Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept