Geroosterde Lamskoteletten Met Sausjes En Kruidenboter

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Provencaalse saus : Meng de tomatenpuree, rode wijn, water, oregano, olijven, ui en olijfolie door elkaar tot een marinade. Schep de saus over een ander deel van het vlees en bewaar iets voor het te bedruipen. Kruidenboter : Smelt de boter in en pannetje. Voeg de dile, peterselie, citroensap en peper toe. Schep op het derde deel van het vlees een beetje van de kruidenboter. Houd de rest warm om te bedruipen. Rooster de koteletten 5 minuten per kant en smeer ze regelmatig in met de saus of kruidenboter.

Geroosterde Lamskoteletten Met Sausjes En Kruidenboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept