Gevuld Gehaktbrood

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe het gehakt in een schotel en kneed zorgvuldig door met het paneermeel en het ei. Zet in de koelkast.
- Snijd de schoongemaakte champignons in dunne plakjes en laat ze aanfruiten in een klont boter. Voeg de zongedroogde tomaatjes en de kleingesneden mozzarella toe en breng op smaak met peper, zout en Provencaalse kruiden. Laat nog tien minuten stoven tot alle vocht verdampt is.
- Neem het gehakt uit de koelkast en strijk het uit tot een dikke plak op een dubbelgevouwen vel alu-folie. Schik het champignonmengsel op het gehakt en verdeel mooi gelijk. Druk de vulling goed aan. Pak de uiteinden van de folie vast en rol het gehakt op. Druk de uiteinden van het gehaktbrood dicht. Leg het gehaktboord met de opening naar boven en bedek de hele bovenkant met plakjes rookspek.
- Schik het gehaktbrood in een ruim beboterde vuurvaste ovenschotel en zet in de op 200? C voorverhitte oven. Laat ongeveer 45 minuten bakken. Neem uit de oven en snijd in dikke plakken.

Gevuld Gehaktbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept