Verwarm de oven voor op 180 graden fruit de ui in olijfolie op hoog vuur zet het vuur halflaag, voeg de aubergine en paprika`s toe, smoor dit gedurende vijf minuten voeg tomatenpuree toe, genoeg om het geheel wat smeuïg te maken, maar niet te dun, zet het vuur zacht en laat 10 - 15 min pruttelen breng het tomaten-groentemengsel op smaak met zout, peper, tijm en provencaalse kruiden en zet het vuur op de zachtste stand leg een wrap op een stuk aluminiumfolie en besmeer met het tomaten-groentemengsel, bestrooi met wat geraspte kaas plaats enkele minuten in de oven (ongeveer 3 à 4, de wrap mag niet knapperig worden) haal de wrap uit de oven, bestrooi met nog wat kaas, beleg met ijsbergsla en besmeer met knoflooksaus rol op; het makkelijkste is een klein stukje aan de onderkant om te vouwen alvorens te rollen: zo blijft de inhoud ín de pizza verpak de turkse pizza in aluminiumfolie, herhaal de procedure met de andere wraps
Turkse Pizza' Met Ratatouille is een recept van Smulweb.nl