Provencaalse Saus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aubergine en de courgette in blokjes en pel en snipper de ui en de knoflook.Verhit de olie en bak de spekblokjes hierin krokant. Voeg het gehakt toe en bak het rul.Voeg de aubergine, courgette, ui en knoflook toe en bak ze 2 minuten zachtjes mee.Doe de wijn, de tomatensaus en de Provencaalse kruiden in de pan en laat de saus 10-15 minuten zachtjes pruttelen.Roer de olijven door de saus en voeg zout en peper naar smaak toe.

Provencaalse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept