Tijm-Honingbiefstuk Met Provencaalse Andijvie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Andijviestronk in ruim kokend water met zout in 4 minuten beetgaar koken. Andijvie laten uitlekken, stronk tussen 2 doeken met zwaar gewicht erop laten uitlekken. Biefstukken met honing insmeren en bestrooien met tijm, rode peper en zeezout. Boter en zonnebloemolie samen verhitten en hierin biefstukken snel aan beide kanten dichtschroeien. Biefstukjes op laag vuur in 8 tot 10 minuten langzaam laten garen totdat ze rose zijn. Intussen andijvie in grove stukken snijden. In 1 el olijfolie andijvie met knoflook 5 min roerbakken Andijvie bestrooien met olijven, citroen, zout en peper. Lekker met aardappelen, gekookt in water met zout en takje tijm

Tijm-Honingbiefstuk Met Provencaalse Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept