Provencaalse Eieren

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in tweeen en ze even aan met de bolle zijde naar boven. Leg ze rondom in de schaal. Breek de eieren in de openruimte tussen de tomaten en bestrooi het geheel met wat zout en peper, peterselie, selderij. Meng 1 dl room met 1 theelepel maizena en giet dit over de tomaten en de eieren heen. Laat de schotel nog ongeveer 5-10 minuten op staan. (eieren moeten goed gestold zijn)

Provencaalse Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept