Provencaalse Spiesen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek met een metalen spies door de blokjes en steek hierin de toefjes rozemarijn. Meng de olie met de knoflook en tijm en marineer hierin de vleesblokjes ca. 2 uur. Rijg het vlees afwisselend met de stukken paprika en uitjes aan de spiesen en rooster ze 6-10 min. op de barbecue.

Provencaalse Spiesen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept