Biefstuk Op Provencaalse Wijze

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de biefstukken naar wens (bleu, saignant, a point of goed gebakken) in bruine boter. Kruid ze.- Snijd de tomaten, paprika′s en courgette in grove stukken en hak de look. Stoof alles samen in de olijfolie en voeg er peper, zout en tijm aan toe.- Blus de biefstukken met het water en de azijn en voeg dit bij het Provencaals mengsel.- Serveer de biefstukken met het mengsel en geef er rijst of pasta bij.

Biefstuk Op Provencaalse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept