Provencaals Stoofpotje

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en olijfolie in de braadpan en bak hierin de spekblokjes licht krokant. Schep ze uit de pan. Bak het rundvlees rondom bruin in het bakvet. Schep het uit de pan bij despekjes. Roerbak de ui, winterwortel, knoflook en paprika 2 minuten en schep de bloem erover. Schenk de wijn en fond erbij en verwarm het. Voeg het vlees weer toe met de Provencaalse kruiden. Stoof het gerecht met de deksel op de pan 2 uur tot het vlees zacht en gaar is. Voeg het laatste half uur de champignons en olijven toe.

Provencaals Stoofpotje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept