Verwarm 2 eetlepels Becel Multi Voor koken, (roer)bakken en braden in een wok en roerbak de prei 2-3 minuten. Schep de Provencaalse kruiden erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Schil de sinaasappel dik en snijd de sinaasappel in dunne plakjes. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Becel Multi Voor koken, (roer)bakken en braden. Wrijf de kabeljauw in met zout en peper en leg de filet in de ovenschaal. Verdeel de preiringetjes erover en verdeel de sinaasappel, tomaat en geitenkaas erover. Maal er royaal zwarte peper boven en sprenkel er nog 2 eetlepels Becel Multi Voor koken, (roer)bakken en braden over. Bak de kabeljauwschotel in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Kabeljauwschotel Met Tomaat En Sinaasappel is een recept van Smulweb.nl