Uien Op De Boterham

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snipper ze zo fijn mogelijk.Dus liever niet een uiensnijder, rasp of keukenmachine. Schep in een kom de uien om met zout en peterselie. Schenk de helft van de olie er over en schep alles nog enkele malen om. Verdeel de uien over beide zorgvuldig schoongemaakte potjes. Stop in elk potje een knoflookteen. Schenk hierna de resterende over de uien. Sluit de potjes luchtdicht af. Plaats ze 48 uur in de koelkast. De inhoud is daarna nog 48 uur houdbaar.

Uien Op De Boterham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept