Tortellini Met Runderreepjes En Gorgonzola

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekenpan of wok in 2 eetlepels olijfolie runderreepjes ca. 2 a 3 minuten op hoog vuur bakken. Artisjokken toevoegen en ca. 2 a 3 minuten meefruiten. De gorgonzola in stukjes snijden. Gorgonzola en slagroom door vleesmengsel roeroen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen. In koekenpan met 1 eetlepel olie de pijnboompitten in ca. 2 minuten op hoog vuur goudbruin roosteren. Pasta afgiten en mengen met saus/vleesmengsel. Over twee borden verdelen. Pijnboompitten erover strooien.

Tortellini Met Runderreepjes En Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept