Maak de groenten schoon; snipper de ui en de knoflook, snijd de champignons in plakjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak op een hoog vuur het vlees met de ui- en knoflooksnippers en de champignonplakjes 3-5 min. Roer de stukjes tomaat en de Provencaalse kruiden door het shoarmamengsel. Voeg naar smaak zout en peper toe en neem de pan van het vuur. Schep het shoarmamengsel in een ingevette ovenschaal, verdeel de ratatouille erover en strooi er wat zout en peper over. Dek het geheel af met de (bevroren) aardappelschijfjes. Klop het ei los met de kofiemelk en een snufje zout en peper en verdeel het over de aardappelschijfjes; bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Verwarm de oven voor op 200 C. Bak de schotel in het midden van de oven goudbruin en gaar in ca. 30 min.
Ratatouilleschotel Met Shoarmavlees is een recept van Smulweb.nl