Ratatouilleschotel Met Shoarmavlees

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon; snipper de ui en de knoflook, snijd de champignons in plakjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak op een hoog vuur het vlees met de ui- en knoflooksnippers en de champignonplakjes 3-5 min. Roer de stukjes tomaat en de Provencaalse kruiden door het shoarmamengsel. Voeg naar smaak zout en peper toe en neem de pan van het vuur. Schep het shoarmamengsel in een ingevette ovenschaal, verdeel de ratatouille erover en strooi er wat zout en peper over. Dek het geheel af met de (bevroren) aardappelschijfjes. Klop het ei los met de kofiemelk en een snufje zout en peper en verdeel het over de aardappelschijfjes; bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Verwarm de oven voor op 200 C. Bak de schotel in het midden van de oven goudbruin en gaar in ca. 30 min.

Ratatouilleschotel Met Shoarmavlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmawraps met milde tacosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouilleschotel met rundervinken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept