Provencaalse Meerval

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Venkel schoonmaken, halveren en in repen snijden. In pan met dikke bodem olie verhitten en venkel al omscheppend 3-4 min roerbakken. wijn erbij schenken. Inhoud van blik tomaten, knoflook, provencaalse kruiden en zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Venkel afgedekt in 10 min. beetgaar stoven. Vis in 8 -12 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. Vis tussen groente in stoofvocht leggen. kappertjes erover strooien en vis afgedekt in 10-15 min. zachtjes gaarstoven.

Provencaalse Meerval is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse meerval
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meerval met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde meerval met chili-olie en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meerval In Een Krokant Jasje.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept