Kaasstengels Met Provencaalse Kruiden

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De broodmix volgens de beschrijving op het pak met 1,2 dl lauw water en de olijfolie tot een soepel deeg kneden en 40 minuten op een lauwwarme plaats laten rijzen. De kaas en kruiden toevoegen, het deeg nogmaals flink doorkneden en op een met bloem bestoven werkvlak uitrollen tot een 1 cm dikke vierkante lap. Het deeg in repen van 1 1/2 cm breed snijden en deze op regelmatige afstand ′draaien′. De stengels met het losgeklopte ei bestrijken en op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. De helft van de stengels met sesamzaad en de andere helft met maanzaad bestrooien. In het midden van een hete oven (225 gr. C) leggen en in 5-7 minuten gaar en goudbruin bakken.

Kaasstengels Met Provencaalse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Knolselderij-crèmesoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met fijne groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept