Provencaalse Pasta.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij en courgette schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan ui en bleekselderij ca 3 minuten in olie fruiten. Vlees toevoegen en ca 5 minuten meebakken. Courgette toevoegen en ca 3 minuten meebakken. Tomaten met sap door gerecht mengen en aan de kook brengen. Op laag vuur ca 5 minuten laten pruttelen. Saus op smaak brengen met zout en peper en mengen met macaroni. Garneren met olijven.
Voorbereiding
stijd ca 25 minuten. Bevat per persoon 540 calorieen, 26 gram eiwit, 21 gram vet en 62 gram koolhydraten.

Provencaalse Pasta. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept