Zeebroodschotel

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kom met broodmix, water en 25 gr boter deeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Laten rijzen volgens gebruiksaanwijzing. Intussen oven voorverwarmen op 225 graden. Wijde ovenschotel (inhoud ca. 2 ? liter) invetten. Tegen rand van vorm deeg uitdrukken. In steelpan slagroom en wijn aan de kook brengen. Vismengsel in vorm scheppen. ? deel van wijnroom over vismengsel schenken. Op rooster in midden van oven schotel in ? 30 min. goudbruin en gaar laten worden. Als schotel te droog wordt rest van wijnroom erover schenken.

Zeebroodschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeebroodschotel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zeebroodschotel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept