Runderstoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui en knoflook pellen. Ui in ringen snijden, knoflook in plakjes snijden. Ham in reepjes snijden. Runderlappen in blokken snijden.In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 8 a 10 minuten rondom bruin bakken.Intussen kastanjechampignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Ui, knoflook en ham aan vlees toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Langs rand van pan gezeefde tomaten, wijn en 1 dl water bij vlees schenken. Champignons, Provencaalse kruiden, rozemarijn, bouillonpoeder, zout en peper toevoegen. Met deksel schuin op pan vlees in ca. 3 uur zachtjes gaar stoven, af en toe roeren.

Runderstoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpot met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpot met paprika en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept