Rol het bladerdeeg uit. Vet een taartvorm in met wat boter en bekleed die met het bladerdeeg. Leg de paprika onder de grill of houdt hem boven een vlam tot het vel zwart blakert en pel hem dan. Snijd hem in reepjes. Klop de eieren los met de room en kruid het mengsel met wat peper en zout. Giet de helft ervan in de taartbodem. Strooi er de helft van de kruiden op. Snijd de kippefilet in dunne plakken en leg ze op het eimengsel. Snijd de champignons in plakken en strooi ze erover. Bek de reepjes spek even aan in wat boter en verdeel ze over de taart. Doe de reepjes paprika, de uitgelekte kappertjes en de uitgelekte olijven erbij. Strooi de rest van het eimengsel over de taart en strooi de rest van de kruiden erover. Bak de taart ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven bij 180?C, tot de bovenkant mooi goudbruin is. Tip: Als u ervan houdt, kunt u wat ansjovis aan de vulling toevoegen. Let dan extra op met zout, want de combinatie ansjovis-spek maakt de taart al behoorlijk hartig.