Hartige Provencaalse Taart

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil en snij de uien en knoflookteentjes in schijven.
- Doe ze in een kom met 50 cl olijfolie, zout en peper.
- Dek de kom met huishoudfolie af en zet de schaal 2 minuten in de oven. (700W) - Haal de kom uit de oven wanneer de uien gaar zijn en verwarm de oven tot 200°C.
- Leg de taart op de crispschaal.
- Spreid de uien over de taart uit.
- Snij de tomaten in reepjes en leg ze in de vorm van een grote roos bovenop de taart.
- Besprenkel de taart met 50 cl olijfolie en bestrooi ze met de Provençaalse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
- Plaats de vorm op het onderrek en bak hem 25 minuten af met gecombineerde convectiewarmte op 200°C/200W.

Hartige Provencaalse Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept