Lamshaas, Provencaalse

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de pan. Fruit hierin de gesnipperde ui, de helft van de knoflook en de gehakte kruiden. Schep het brood er door heen. Breng op smaak met peper en zout en laat het geheel afkoelen. Dep het vlees droog. Verhit de olie in een platte braadpan of in een ovenvaste pan. Bak het vlees rondom stevig aan. Breng op smaak en haal het uit de pan. Was de tomaten en dep ze droog. Fruit de tomaten, de uiringen, de rest van de knoflook en de rozemarijnstukjes in het braadvet en breng het geheel op smaak. Voeg het vlees weer toe. Verdeel het gekruide broodmengsel erover. Bak het vlees in ca. 15 minuten gaar in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200C, hetelucht: 175C, gas: stand 3). Laat het vlees een paar minuten rusten voordat u het aansnijdt.

Lamshaas, Provencaalse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamshaas Salade Met Honingmosterddressing
20-30 min -
Bekijk recept
Lamshaas met gember
0 min
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne Klassiek
0-10 min -
Bekijk recept