Provencaalse Garnalen

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olie in een grote pan, bak de groenten hierin enkele minuten op laag vuur en voeg de knoflook toe. Voeg de tomaten met het vocht toe. Prak de tomaten met een vork of een stamper. Voeg het laurierblad, de cayennepeper, zout en peper en de tijm toe en breng het geheel aan de kook. Laat het zonder deksel 5 minuten zachtjes koken. Roer een paar lepels van het hete tomatenvocht door het maizenamengsel en doe dit in de pan. Breng alles aan de kook tot het gebonden is. Laat de saus ongeveer 15 minuten op laag vuur zachtjes koken. Voeg de garnalen toe en laat het gerecht nog 5 minuten doorwarmen. Verwijder het laurierblad voor u opdient en schep de saus over de rijst.

Provencaalse Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept